Låsesmed

  • Viken LS er en moderne låsesmed med et godt utvalg av tjenester og produkter relatert til bransjen.
Ta kontakt med oss nå

Full kontroll

Som låsesmed installerer, reparerer og utfører vi service på de fleste låssystemer. Vi kan som fagfolk også være behjelpelig innen dørlukkere, svingdører og safer. Har du andre løsninger du lurer på om vi kan hjelpe deg med, så ta kontakt med oss. Vi i Viken LS AS har mange års kompetanse og vår fagbredde er betydelig.

Låsesmed – med fokus på god kvalitet!

Vi har sikkerhetslåser, sylinderlåser og postkasselåser. Mange av våre sikkerhetslåser er forsikringsgodkjente. Vi utfører tjenester som nymontering og service. Andre tjenester vi utfører er åpning og utskifting av lås i postkasseanlegg. I vår butikk kan du få filt nøkler til både hus, biler og båter.

I tillegg leverer vi nøkler til mopeder. Vi har mange tusen nøkkelemner på lager og kan lage det meste.

Moderne sikkerhetssystemer

I moderne tid fortsetter låsesmeder å spille en avgjørende rolle i å sikre sikkerhet og tilgangskontroll. Med bruken av elektroniske og digitale låser, har deres ekspertise utviklet seg til å omfatte installasjon, vedlikehold og reparasjon av sofistikerte sikkerhetssystemer.

I dag er låsesmeder dyktige fagfolk som kombinerer tradisjonelt håndverk med teknologisk kunnskap for å sikre hjem, bedrifter og institusjoner. Så historien om låsesmeder er en om kontinuerlig innovasjon og tilpasning, som strekker seg over århundrer av menneskets historie. Fra enkle tremekanismer til intrikate elektroniske systemer, har låsesmeder vært medvirkende til å beskytte oss og våre eiendelener gjennom historien.