Spesialister på sikkerhet

Vår historie

Vi er en godkjent Mesterbedrift og har utdannede låsesmeder med Svennebrev. Viken Lås og Sikkerhet er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og er FG godkjent Låsesmed, samt sertifisert Miljøfyrtårn.

Viken Lås og Sikkerhet ble etablert i 2019. Vi er et selskap som er etablert av kjente lokale låsesmeder i tradisjonsrike lokaler i Hamborggata 21, Drammen. Vår virksomhet bygger på tradisjoner med røtter tilbake til 1952.

Kontakt oss

Kunden i fokus

Viken lås og sikkerhet er en pålitelig aktør innen lås- og beslagsbransjen i Drammen. Vi forstår viktigheten av sikkerhet og pålitelighet i våre kunders hverdag, og det er derfor vårt primære mål å tilby skreddersydde, høykvalitets løsninger innen lås- og beslag.

Med et team av erfarne og kunnskapsrike fagfolk møter vi kundenes forventninger. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter, fra enkle låsinstallasjoner til mer avanserte sikkerhetssystemer, alle designet for å sikre maksimal beskyttelse og trygghet for våre kunder. Vår tilnærming er alltid kundesentrert, og vi legger stor vekt på å forstå og imøtekomme de individuelle behovene til hver enkelt kunde.

Hos Viken lås og sikkerhet haar vi også fokus på kontinuerlig utvikling og forbedring. Vi holder oss oppdatert med de nyeste teknologiene og bransjetrendene for å sikre at våre kunder alltid mottar de mest effektive og innovative løsningene. Vårt mål er ikke bare å være en tjenesteleverandør, men en pålitelig leverandør av låser, beslag og andre sikkerhetsløsninger for våre kunder i Drammensregionen og de sentrale østlandsområdene.